ποταμός "Καίρατος" στην Κνωσό

ΚΝΩΣΟΣ ΚΡΗΤΗ - kairatos river - KNOSSOS CRETE

 

ποταμός "Καίρατος" στην Κνωσό

ΚΩΣΟΣ ΚΡΗΤΗ - kairatos river - KNOSSOS CRETE

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ.

Το κρυφό κείμενο διάβασα και έκανα την μετάφραση πριν 22 χρόνια . Το φανερό 22/3/2014, σε 6-7 λεπτά. 

Τελικά ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, είναι ένας Δούρειος ίππος, ο οποίος κρύβει στα σπλάχνα του την άφιξη του Σόλωνα στην Φαιστό και τον όρκο του στα Ορφικά των Φαιστίων , εν ονόματι των θεών της Εστιαιώτιδας στους οποίους πιστεύουν και οι Φαιστού, με εξωτερικό περίβλημα τα εκδύσια , τα θεσμοφόρια και οδηγίες προς τους ιερείς, για τον τρόπο που πρέπει να λατρεύουν τις Μεγάλες μητέρες, στους ναούς, στους θολωτούς τάφους και στα καράβια, εν ονόματι της θεάς της γονιμότητας Δήμητρας, με κρυφές και φανερές τελετές.. Τα κειμενα διαβάζονται και δεν είναι ούτε ένα γράμμα ή συλλαβόγραμμα, από φαντασίας.

Οτιδήποτε έχει γραφτεί από έλληνες και ξένους για το Δίσκο της Φαιστού, είναι από φαντασίας. Τους δε ξένους που λένε διάφορα ή υπόσχονται ανάγνωση του Δίσκου σύντομα , τους αποκαλώ ευθέως ψεύτες και λαμόγια. Ακόμα και να τους πω, πως θα διαβάσουν και πώς να μεταφράσουν τα κρυφά και φανερα κειμενα στο Δίσκο, είναι αδύνατον να κάνουν το παραμικρό, λόγω έλλειψης γνώσεων, ικανοτήτων αλλά και ευστροφίας  εγκεφάλου. Μιλώ με αυτό τον τρόπο , τώρα που γνωρίζω το θέμα του Δίσκου της Φαιστού σε όλες του τις διαστάσεις. Γιαυτό περιμένω όπως λέει ένα λαμόγιο έγγλέζος ότι σε συνεργασία με την Οξφόρδη θα διαβάσουν το Δίσκο. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Τα κειμενα στις εικόνες που είναι φανερα, τα έβγαλα λίγα-λίγα στο φ/β.  Δεν θα τα βγάλω εδώ, διότι δυστυχώς κανένας <<ειδικός>> δεν γνωρίζει να διαβάζει κρητικά ιερογλυφικά και Γραμμική Α, αλλά ούτε και να μεταφράζει αυτά. Θεωρώ δε μετά την ανάγνωση και μετάφραση 36000 σφραγιδόλιθων που έκανα, ότι, κάθε τι που είναι γραμμένο, ή διδάσκεται για την μινωική εποχή δεν είναι έγκυρο, γιατί άλλα λένε οι μινωίτες. Είμαι προκλητικός και θέλω να είμαι, μέχρι να αρχίσουν κάποιοι να συνέρχονται, και να μάθουν ότι χωρίς να γνωρίζουν τι λένε οι μινωίτες , δεν πρέπει να λένε τίποτε για την εποχή τους. Η ανάγνωση των κρυφών κειμένων του Δίσκου , έγινε από μένα πριν 23 χρόνια , σε 2 ώρες και μετά από 2 μήνες έκανα την μετάφραση, αφού <<αρχαιολόγοι>> και φιλόλογοι (νόμιζα τότε, οτι ήταν ικανοί), σήκωσαν τα χέρια.. Τα δημοσίευσε πρώτη, η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, του Ηρακλείου Κρήτης. Τα φανερα κειμενα στο Δίσκο, διάβασα και μετάφρασα σε 7 λεπτά, 22/3/2014, αφού είχα τις γνώσεις, από 33500, σφραγιδόλιθους , τότε. Γίνομαι ακόμα πιο <<προκλητικός>>, επειδή δεν αντέχω πλέον τους δήθεν, και λέω οτι , πέραν του Βεντρις στις μινωικές γραφές, όλα που έχουν πει όλοι , είναι μπούρδες, ανεξάρτητα πως λέγονται. Επίσης , κάθε τι που προέρχεται από αρχαιολόγους και μη , το οποίο αναφέρεται στην αρχαιολογία της ανατολικής Μεσογείου , δεν είναι έγκυρο, διότι οι μινωιτες λένε άλλα. Οι αρχαιολόγοι, ας αρκεσθούν, να κάνουν ανασκαφές, χωρίς να λένε τίποτα. Αυτά μόνο τους έμαθαν. Γνωρίζω τι λέω, μέσα από 36000 κειμενα μινωικά.

 31/3/2014

 Αντώνης Βασιλάκης του Θωμά
Αναγνώστης, μεταφραστής, Πελασγικών, μινωικών γραφών και του Δίσκου της Φαιστού στο κρυφό και φανερό κείμενο.
Όχι αρχαιολόγος.

(Γράφω όχι αρχαιολόγος, διότι η λέξη αυτή καλύπτει μόνον το 1/100, των γνώσεων που χρειάζονται , για την δουλειά που κάνω στις μινωικές γραφές).

 

 

 

horizontal rule

Questions or problems regarding this web site should be directed to [kairatos@kairatos.com.gr].
Copyright © 2000-2014[kairatos.com.gr][ANTONIS THOMAS VASILAKIS]. All rights reserved.
Last modified: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 01:42 μμ.

Για να ακούτε και την μουσική σε όσες σελίδες υπάρχει χρησιμοποιήστε Microsoft  internet explorer

Αν υπάρχει πρόβλημα στη σελίδα ενημερώστε με. kairatos@kairatos.com.gr